Haemme toiminnanjohtajaa varsinaisen toiminnanjohtajan opintovapaan ajaksi (1.3.2020–31.12.2021).

Valokuvakeskus Peri ry on vuonna 1987 perustettu voittoa tavoittelematon aatteellinen yhdistys, jonka tarkoituksena on tehdä tunnetuksi ja edistää valokuvausta taiteellisen ilmaisun muotona, sekä toimia valokuvaajien ja kaikkien valokuvataiteesta kiinnostuneiden henkilöiden yhdyssiteenä.

Valokuvakeskus Peri toimii vuodesta 2019 Turun Taidehallissa. Osa Perin toiminnasta toteutetaan yhteistyössä talossa toimivan Turun Taiteilijaseuran sekä muiden yhteistyökumppaneiden kanssa. Turun Taidehallissa toimii yhteensä 10-15 yrittäjää, työntekijää ja harjoittelijaa. Tarjoamme dynaamisen näköalapaikan nykytaiteen kenttään oma-aloitteiselle ja ulospäin suuntautuneelle persoonalle.

Toiminnanjohtajan tehtävänä on johtaa yhdistyksen toimintaa. Toiminnanjohtajana työtehtäviisi kuuluvat valokuvakeskuksen talouden ja hallinnon hoitaminen, rahoitushakemusten kirjoittaminen ja raportointi, jäsenasiat sekä sidosryhmätyö muiden vastaavien toimijoiden kanssa. Toimit esimiehenä 2-4 työntekijälle ja ajoittaisille harjoittelijoille. Yhdistyksen toiminta on muuttanut ja laajentunut vuonna 2019. Vuonna 2017 aloitetun Taidehalli-yhteistyön ja toimintaympäristön myötä työkuva tulee tulevina vuosina sisältämään käytäntöjen juurruttamista, tiedotusstrategian työstämistä, yhteistyösopimusten hiomista sekä muuta kehitystyötä. Työhön sisältyy ilta- ja viikonlopputyötä ja matkustamista silloin tällöin. Etätyö on mahdollista satunnaisesti.

Edellytämme toiminnanjohtajalta vahvaa sitoutumista ja kokemusta yhteisötyöskentelystä.
Arvostamme omatoimisuutta, raikasta ideointikykyä, tarkkuutta, neuvottelutaitoja, projektien hallintakokemusta sekä valokuvataiteen asiantuntemusta. Edellytämme ylempää korkeakoulututkintoa, kykyä hoitaa itsenäisesti yhdistyksen hallintoa ja suunnitella taloutta ja verkostoitua niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin. Edellytämme vankkoja tieto- ja viestintäteknisiä taitoja, sujuvaa suomen kielen osaamista ja hyvää englannin taitoa. Valokuvakeskus Peri on kaksikielinen yhdistys, joten ruotsin kielen taito luetaan eduksi.

Työaika tehtävässä on 37,5 h/vko ja työsuhteessa sovelletaan 6 kuukauden koeaikaa. Työsuhteen jatko voi olla mahdollista määräaikaisuuden jälkeen. Työsopimuksissa sovellamme TAKU ry:n työehtosuosituksia. Aloituspalkka on 2 600 e/kk.

Napakka, vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo tulee toimittaa viimeistään 16.01.2019 sähköpostitse pdf-muodossa osoitteeseen valokuvakeskusperi@turuntaidehalli.fi.
Otsikoi viestisi ”Toiminnanjohtaja”. Osa hakijoista kutsutaan haastatteluihin, jotka pidetään viikolla 4.

Lisätietoja antaa yhdistyksen toiminnanjohtaja Sade Kahra, joka on hakuajan tavoitettavissa sähköpostitse tai puhelimitse 044 0780801 arkipäivisin klo 10-12 (2.1. alkaen).