JUHLASALI

Tyylikäs kokous- ja juhlatila historiallisessa miljöössä lähellä Turun ydinkeskustaa!

Turun Taidehalli sijaitsee vuonna 1736 rakennetussa kiinteistössä Turun vanhankaupungin sydämessä. Uudessa visuaalisten taiteiden keskuksessa nähdään laadukkaita nykytaiteen näyttelyitä sekä järjestetään työpajoja ja tapahtumia. Taidehallin kolmannen kerroksen sali soveltuu erinomaisesti erilaisten juhlien, cocktail- ja yritystilaisuuksien sekä tapahtumien järjestämiseen. Tilat soveltuvat myös kokous- ja seminaarikäyttöön. Tule järjestämään juhlasi tai tapahtumasi persoonallisiin tiloihin taiteen äärelle!

177 neliömetrin tapahtumasalissa on pöydät ja tuolit 150 hengelle. Voit valita haluamasi pöytäjärjestyksen 17 eri vaihtoehdosta tai piirtää omasi – järjestämme kalusteet sovitun mukaisesti ennen tilaisuutta. Turun Taidehallissa voit järjestää tarjoilun haluamallasi tavalla, sillä saliin voi tuoda omat ruoat ja juomat. Kysele, niin lähetämme listan suosittelemistamme catering-palveluista Turussa! Vinkkaamme mielellämme myös bändeistä, tiskijukista ja valokuvaajista.

Vuokraajan käytössä oleva keittiö sijaitsee talon toisessa kerroksessa. Keittiöön pääsee hissillä. Hyvin varustellussa kompaktissa keittiössä on kaksi isoa jääkaappia, uuni ja keittolevy, astianpesukone, kahvin- ja vedenkeitin sekä mikroaaltouuni. Myös juhlatilan yhteydestä löytyy kaksi jääkaappia. Astioita ja pöytäliinoja ei ole kauttamme saatavissa. Vuokraajan käytössä on myös kaksi aulaan sijoitettua naulakkoa (yht. 160 koukkua). Turun Taidehalliin juhlasaliin on esteetön pääsy takaoven kautta.

Juhlasalissa on käytettävissä videoprojektori, kevyt äänentoisto, puhemikrofoni, valkokangas ja WLAN. Mikäli tilaisuuteen halutaan elävää musiikkia tai tiskijukka, suosittelemme tuomaan paikalle omat PA-laitteet. Salin valaistus on himmennettävä ja esiintymisalueella/tanssilattialla on spottivalot.
Tilaan pääsee tutustumaan Turun Taidehallin aukioloaikoina ke–su klo 12–18, mikäli salissa ei ole toista tilaisuutta. Varaukset ovat näkyvissä www.kokoustila.fi -varauskalenterista.

Tilojen kokonaishinta koostuu tilavuokrasta, siivousmaksusta sekä iltatilaisuuksien vahtimestarikorvauksesta. Mikäli haluat valmistella juhliasi jo päivällä, vuokraa tarvittavat tunnit tätä varten varsinaisen tapahtuma-ajan lisäksi. Koko päivän varauksille tarjotaan edullisempi pakettihinta. Tilaisuuksien tulee päättyä viimeistään klo 02, jolloin myös purkamiset tulee olla tehty. Kaikki omat tavarat, pullot ja tölkit kerätään pois, näiden nouto seuraavana päivänä on mahdollista sopimuksen mukaan.

Vinkki: jos haluat tulla edellisenä päivänä koristelemaan tai valmistelemaan tilaisuutta, varaa juhlasalin järjestelmästä esim. klo 14–17 tai klo 15–18 tapahtumaa edeltävänä päivänä (hinta 300 €). Tällöin iltavarausmahdollisuus lukkiutuu automaattisesti pois kalenterista. Juhlasalin voi varata myös edeltävänä iltana klo 18–22.

Hintaan sisältyy:

• tilojen perussiivous
• keittiön käyttö
• järjestyksenvalvoja Turun Taidehallin aukioloaikojen (ke-su klo 12–18) ulkopuolella
• pöytäjärjestys asiakkaan toiveiden mukaan
• salissa oleva kiinteä av-laitteisto, WIFI

HUOM. Turun Taidehalli ry ei ole arvonlisäverovelvollinen. Vuokrahintaan sisältyvä alv näyttää varausvaiheessa 0%.

Valokuvat: Vesa Aaltonen, Maria Kiraly, Julius Töyrylä

Valikoima juhlasalin pöytäjärjestyksiä (PDF)