Myyjäksi Valokuvakeskus Perin KAMERAKIRPPIKSELLE lauantaina 23.11.2019?
Varaa myyntipöytäsi nyt!

Valokuvakeskus Perin perinteinen kamerakirppis järjestetään tänä vuonna lauantaina 23. marraskuuta klo 12-16 Turun Taidehallin juhlasalissa Vanhan Suurtorin laidalla, Perin näyttely- ja toimistotilojen yhteydessä. Kamerakirppiksellä voi myydä käytettyä valokuvavälineistöä sekä vanhoja valokuva-aiheisia kirjoja ja julkaisuja.

Myyntipöytä on Valokuvakeskus Perin jäsenille maksuton, muille myyntipöytä kustantaa 20 euroa. Varaa myyntipöytäsi os. photocentreperi@gmail.com 31.10.2019 mennessä. Kerro viestissäsi yhteystietosi (nimi, puh.nro, sähköposti-osoite) sekä mitä aiot myydä. Ilmoittautuminen on sitova – peruuntuneista varauksista laskutamme 30 euroa. Myyntipöydästä veloitetaan luonnollisesti vasta siinä vaiheessa, kun tapahtuma on varmistunut.

Valokuvakirppiksen myynti tapahtuu suoraan myyjän ja ostajan kesken ja provisiota ei peritä. Käteismyynnin lisäksi kirpputorilla voi myös vaihtaa tavaraa. Kävijämäärät ovat edellisvuosien tapahtumissa olleet noin 300 kävijää. Tapahtumaa markkinoidaan laajasti sähköpostikutsujen, julisteiden, erilaisten tapahtumakalentereiden sekä sosiaalisen median kautta.

Perin kamerakirppis

Myyntipöydissä on perinteisesti tarjolla muun muassa järjestelmäkameroita, filmipokkareita, digikameroita, filminkehitys- ja pimiötarvikkeita, keskikoon filmiä, filmikasetteja, JAS-tekniikan vintage-kameroita, studiosalamoita, lasinegatiiveja, kirjoja ja muuta jännittävää valokuvatavaraa!

Tapahtuma Facebookissa

Lisätiedot:
Hilla Tuominen
Toiminnanjohtaja (ma.)
puh. 044 0780801

Valokuvakeskus Peri
Vanha Suurtori 5
20500 Turku

Avoinna ke-su klo 12-18
www.turuntaidehalli.fi