PERILAB KOKOUSTILA

Turun Taidehalli sijaitsee vuonna 1736 rakennetussa kiinteistössä Turun vanhankaupungin sydämessä. Uudessa visuaalisten taiteiden keskuksessa nähdään laadukkaita nykytaiteen näyttelyitä sekä järjestetään työpajoja ja tapahtumia. Taidehallin ensimmäisestä kerroksesta löytyy PeriLab – kuvatyöpaja ja taiteilijoiden työhuone. PeriLab soveltuu myös kokouskäyttöön.

Turun Taidehalliin on esteetön pääsy takaoven kautta. Talon ensimmäisestä kerroksesta löytyy tilava WC, jonka oven kulkuaukon vapaa leveys on 780 mm. PeriLabin käyttäjät voivat jättää ulkovaatteet käytävällä sijaitsevaan naulakkoon.

KOKOUSHUONE

Näppärä kokoushuone historiallisessa miljöössä lähellä Turun ydinkeskustaa!

PeriLab on varattavissa kokouksille Turun Taidehallin aukioloaikoina ke–su klo 12–18. Huoneessa istuu neljän pöydän ääressä 12 henkilöä, lisätuoleja löytyy 4 ja pyytäessä muutama lisää. Huoneessa saa oleskella maksimissaan 20 henkilöä kerrallaan. Tilassa on Epsonin-videotykki, projisointikangas, retrohenkinen fläppitaulu, kahvinkeitin, vedenkeitin, pumpputermos, 20 lasikuppia, muutama tarjoiluvati ja kulho, mikroaaltouuni ja wifi.

Vesipiste ja vessa löytyvät käytävältä. Me hoidamme lasien tiskauksen kokouksen päätteeksi, mutta tuo omat kahvit ja tarjoilut! Huomioi, että ovet avautuvat tasan klo 12. Tilaisuuksien tulee päättyä viimeistään klo 18, jolloin myös purkamiset tulee olla tehty. Kaikki omat tavarat, tarjoilut sis. pullot ja tölkit viedään varaajan toimesta pois. Kokoushuonevierailla ei ole pääsyä PeriLabin työskentelylaitteisiin, varaus varmistaa kuitenkin kokousrauhan koko huoneen osalta.

Yleishyödylliset taideyhdistykset saavat kokoustilan käytöstä alennusta, ole yhteydessä: varaukset@turuntaidehalli.fi

TYÖSKENTELY

Valokuvakeskus Peri ry:n, Turun Taiteilijaseura ry:n, Turun Taidegraafikot ry:n ja Arte ry:n jäsenet voivat varata PeriLabia taiteelliseen työskentelyyn. Ajankohtaista tietoa laitteista, varauskäytännöistä ja työskentelyn tuntitaksasta lähetetään taiteilijoille jäsenyhdistysten kautta. Mikäli kaipaat tietoa työskentelymahdollisuudesta, käänny siis yhdistyksesi puoleen.

HUOM. Turun Taidehalli ry ei ole arvonlisäverovelvollinen. Vuokrahintaan sisältyvä alv näyttää varausvaiheessa 0%.

Varaa PeriLabista työskentelyaikaa tai kokoustilaa: