Turun Taidehalli juhlasalissa (3.krs) kuullaan sunnuntaina 22.9.2019 klo 15-17 äänitaiteilijakaksikko Antti Tolvin ja Niko-Matti Ahdin konsertti Simpukoiden seassa. Konserttiin on vapaa pääsy.

Simpukoiden seassa

monikanavakonsertti
kesto 2:00:00

soittimet:
kenttänauhoitukset
kohina
vermona twinVCFilter
kaiku

 

Antti Tolvi
Kemiönsaarelainen säveltäjä, äänitaiteilija ja esiintyjä Antti Tolvi on ollut yksi keskeisimpiä nimiä Suomen underground-musiikin kentällä vuodesta 2001 lähtien. Antti on soittanut yli 300 konserttia ympäri maailmaa kolmella mantereella. Antti Tolvin nimeä kantavia soololevyjä on julkaistu kolmetoista kappaletta ja on ollut mukana yli viidelläkymmenellä levyllä soittajana ja/tai säveltäjänä. Viime vuosina Antti on tehnyt useita ääni-installaatiota eri gallerioihin ympäri Suomea ja tehnyt projekteja  tanssi-, elokuva- ja nukketeatteritaiteen ammattilaisten kanssa sekä  järjestänyt vuotuista äänitaiteeseen / kokeelliseen musiikkiin keskittyvää Kiilan Äänipäivät festivaalia Kemiönsaarella vuodesta 2014 lähtien.
Niko-Matti Ahti
Niko-Matti Ahti on Turussa asuva ja työskentelevä äänitaiteilija, kääntäjä ja tapahtumajärjestäjä. Hän tekee töitään monissa eri yhteyksissä ja yhteisöissä, keskittynyt ja antoisa tekeminen ei vaadi yhtä alaa, nimeä tai kontekstia. Ahti pyrkiikin töissään alati kohti omaehtoisuutta, monialaisuutta, yhteisöllisyyttä ja poliittisuutta.