Turun Taidehallin ohjelmaa TurkuART Afterworkin aikana:

VTS-keskusteluja Turun Taiteilijaseuran vuosinäyttelyn teosten äärellä 

 Tervetuloa kokeilemaan VTS-keskusteluja Turun Taiteilijaseuran vuosinäyttelyn teosten äärellä  TurkuArt Afterworkissä to 18.11 klo 16.30, 18.00 ja 19.30. Tuokiot kestävät noin 15-20 minuuttia.

Visual Thinking Strategies on selkeärakenteinen menetelmä keskusteluun visuaalisten taiteiden äärellä. VTS-menetelmä on yksinkertainen ja perustuu ryhmän osallistamiseen. Menetelmä luottaa yksilön havaintoihin, yhdessä näkemiseen ja yhdessä oppimiseen eikä edellytä ennakkotietoja osallistujilta. Kynnys taiteesta puhumiseen alenee menetelmän selkeyden ja ohjaajan roolin myötä. Ohjaajana toimii taiteilija Salla Keskinen.

VTS Suomi ry:n sivut: https://vtssuomi.fi
Yhdysvaltalaisen VTS-organisaation sivut: https://vtshome.org/

Ord och inga visor / Sano se kuvalla-työpaja

Monikielinen taidehanke Ord och inga visor / Sano se kuvalla järjestää viimeisen työpajansa TurkuART Afterworkin yhteydessä klo 18-20 Perilabissa (1.krs). Katso työpajan lisätiedot

Monikielinen taidehanke Ord och inga visor / Sano se kuvalla järjestää viimeisen työpajan TurkuART Afterworkin yhteydessä. Työpajassa yleisö pääsee tutustumaan makrovalokuvauksen saloihin helposti ja vaivattomasti omalla mobiililaitteella kuvaten. Arkista ympäristöä ja esineitä kuvataan hyvin läheltä, jolloin yksityiskohdista syntyy abstrakteja kuvia. Kuvat tulostetaan työpajassa valokuvapaperille ja valmiisiin kuviin liitetään myös sanoja, joiden kautta osallistujat voivat tutustua itselleen vieraaseen kieleen. Kaikki kiinnostuneet voivat osallistua työpajoihin iästä ja taustasta huolimatta. Tekniikoita ei tarvitse osata ennakkoon. Työpajat ovat maksuttomia eikä niihin ole ennakkoilmoittautumista. Ohjaajana toimii taiteilija Satu Aalto.

Turun Taidelainaamo

Turun Taidelainaamo kutsuu TurkuART Afterworkin kävijöitä taidematkalle maailman eri kolkkiin! Esillä on otos aiheeseen liittyviä teoksia kokoelmistamme.  Taidelainaamon henkilökunta antaa illan aikana vinkkejä taiteen ostamiseen sekä opastusta taidelainaamon palveluihin.

Jos miellytte johonkin teoksistamme, voitte halutessanne vuokrata sen tai ostaa sen.

lisätietoja: Turun Taidelainaamo

 

TurkuART Afterwork gallerioissa ja museoissa 18.11. klo 16–20. Koko illan ohjelman löydät TurkuART FB-tapahtumasivulta.