Tule työkaveriksemme! Yhdistyskoordinaattorina vastaat mm. jäsenviestinnästämme, tuotat tiimissä yhdistyksemme taidenäyttelyitä, monipuolisia taidetapahtumia ja toteutat monikanavaista viestintää.

Yhdistyskoordinaattorina pääset tuottamaan taidenäyttelyitä, monipuolisia taidetapahtumia ja tekemään monikanavaista viestintää. Työtehtäviisi kuuluu mm.

yhdistyksen viestinnän uutiskirjeet, verkkosivut ja sosiaalinen media.

Muihin toimiston päivittäistehtäviin osallistuminen (mm. tilaisuuksien järjestäminen, sähköisten järjestelmien ylläpito)

Toivomme sinulta kiinnostusta ja kokemusta kuvataiteesta ja tapahtumien tuottamisesta, erinomaisia tietoteknisiä taitoja, yhteistyökykyä sekä itsenäistä työotetta. Päätyökielemme on suomi.

Yhdistyksemme toimisto, taidelainaamo sekä näyttelytilat sijaitsevat Turun Taidehallissa Vanhalla Suurtorilla.

Työaika on (keskimäärin 24h 23min /viikko, 65 %) Työvuoroja on myös viikonloppuisin (n.2 x /kk). palkka 1450 /kk, Määräaikainen työsuhde (12kk) alkaa 1.10.2022 tai sopimuksen mukaan.

Huom! Hakijan on oltava työtön työnhakija ja oikeutettu täyteen 100% palkkatukeen (hakijan on tullut olla palkkatuen myöntämistä edeltäneiden 28 kuukauden aikana 24 kuukautta työttömänä, tarkista tämä etukäteen Te-toimistosta).

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen lähetetään to 15.9. mennessä sähköpostitse osoitteeseen sanna.vainionpaa@turuntaidehalli.fi

Laita sähköpostin aiheeksi yhdistyskoordinaattori/ oma nimi.