Näyttelyn juryttäjä, kuraattori Terhi Tuomi on valinnut Turun Taiteilijaseuran vuoden 2019 taiteilijaksi Milja-Liina Moilasen (s. 1989). Vuoden taiteilija saa vuonna 2019 palkinnoksi stipendin. Terhi Tuomi perustelee valintaa näin:

Moilasen tuotannon sivaltava satiiri ottaa vahvasti ja arkailematta kantaa yhteiskunnallisiin ongelmiin. Teokset tarttuvat huumorin ja terävän kuvakerronnan avulla kipeisiinkin kysymyksiin muun muassa luokkaeroista. Suomalaisella taidekentällä poliittinen kantaaottavuus on edelleen melko niukkaa ja on ilahduttavaa nähdä taiteilijan suuntaavan rohkeasti kameransa suomalaisen yhteiskunnan arkoihinkin teemoihin. Moilasen teosten kerronta on laadukasta, tarkkaa ja oivaltavaa – erittäin virkistävää että taiteen keinot valjastetaan näin tuoreella otteella yhteiskuntakritiikin käyttöön.

Kuvataideakatemiassa maisterinopintoja viimeistelevän Moilasen teoksia on ollut esillä suomessa ja ulkomailla Helsingin Taidehallissa, kansainvälisillä videotaidefestivaaleilla ja kaupunkitiloissa.

Turun Taiteilijaseura 95. vuosinäyttely on esillä Turun Taidehallin gallerioissa 1.11.-8.12.2019. Huomioitavaa on, että osa näyttelyn teoksista on avoinna lyhyemmän ajan: vuosinäyttely 1.krs. Aulagalleriassa on auki ajalla 1.11.-17.11.