Etsimme vuokralaista 1.9. alkaen Vanhan Raatihuoneen katutason 52,5 neliömetrin näyttely-/liiketilaan, joka sijaitsee helmikuussa perustetussa Turun Taidehallissa Turun vanhan kaupungin ytimessä. Talossa toimivat kolme taideyhdistystä ylläpitävät mm. ulosvuokraus-, taidegalleria-, työhuone- ja taidelainaamotoimintaa. Helmi-kesäkuun aikana Turun Taidehallissa vieraili huikeat 20 000 kävijää.

Ulosvuokrattava tila on heti Turun Taidehallin sisäänkäynnin yhteydessä, erillistä ovea tilaan ei ole. Tilassa on spottivalaisimet ja kolme isoa ikkunaa, joista kaksi Vanhan Suurtorin suuntaan. Vuokralainen saa käyttöoikeuden talon yhteisiin tauko- ja WC-tiloihin. Talossa voi myös järjestää ohjelmaa ja kokouksia sopimuksen mukaan. Turun Taidehalli on avoinna yleisölle ke-su klo 12-18.

Toivomme, että vuokralaisen toiminta sopii osaksi taidehallin konseptia: tila soveltuu erinomaisesti esim. show roomiksi tai näyttelytilaksi. Vuokrasopimuksen kestosta neuvotellaan vuokralaisen kanssa, myös lyhyemmät jaksot ovat mahdollisia. Vuokra on 1 400 e/kk sisältäen lämmityksen, sähkön, veden ja langattoman netin.

Ota yhteyttä ja kerro, mitä haluaisit toteuttaa tilassa! Vuokraamme tilan heti sopivan vuokralaisen löytyessä.

Lisätiedot ja yhteydenotot:
Sade Kahra, hallituksen pj
hallitus@turuntaidehalli.fi
puh. 044 0600036
www.turuntaidehalli.fi