Työssä pääset oppimaan taiteen välityksestä ja olet mukana kehittämässä jatkuvasti laajenevaa toimintaamme! Taidelainaamotyöntekijä työskentelee asiakaspalvelutehtävissä ja hoitaa yhteydenpitoa taiteilijoihin. Työtehtäviin kuuluvat lisäksi toimistotyöt, myymälänhoito ja somistus, teosten ripustaminen, sosiaalisen median päivittäminen ja sisällön suunnittelu sekä taidelainaamotapahtumien suunnittelu ja toteutus yhdessä taidelainaamon muun henkilökunnan kanssa. Pääset myös verkostoitumaan alan toimijoiden kanssa.

Työaika on (keskimäärin 24h 23min /viikko, 65 %). Palkka on 1450 /kk. Määräaikainen työsuhde (12kk) alkaa 1.1.2024 tai sopimuksen mukaan.

Huom! Hakijan on oltava työtön työnhakija ja oikeutettu täyteen 100% palkkatukeen (hakijan on tullut olla palkkatuen myöntämistä edeltäneiden 28 kuukauden aikana 24 kuukautta työttömänä, tarkista tämä etukäteen TE-toimistosta). Kysy myös työkokeilumahdollisuutta!

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen jätetään ke 6.12.2023 mennessä. Lähetä hakemus sähköpostitse osoitteeseen tts.taidelainaamovastaava@gmail.com. Laita sähköpostin aiheeksi taidelainaamotyöntekijä/ oma nimi.