Haemme osa-aikaista näyttelykoordinaattoria 1.11.2023 alkavaan työsuhteeseen. Näyttelykoordinaattorina tuotat tiimissä yhdistyksemme taidenäyttelyitä, monipuolisia taidetapahtumia ja toteutat monikanavaista (verkkosivut, mediatiedotteet, sosiaalinen media) viestintää. Avustat tarvittaessa myös yhdistyksen muun näyttelytoiminnan tuottamisessa ja hallinnollisissa tehtävissä.

Toivomme sinulta kiinnostusta ja kokemusta kuvataiteesta ja tapahtumien tuottamisesta, erinomaisia tietoteknisiä taitoja, yhteistyökykyä sekä itsenäistä ja joustavaa työotetta. Tehtävä vaatii suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Muu kielitaito (erityisesti englanti ja ruotsi) katsotaan eduksi. Koulutamme tehtävään.

Yhdistyksen toimisto, taidelainaamo sekä näyttelytilat sijaitsevat Turun Taidehallissa Vanhalla Suurtorilla. Työaika on keskimäärin 24h 23min/viikko (65 %). Työvuoroja on myös viikonloppuisin n. 2 x kk. Palkka on 1450/kk ja työsuhde määräaikainen (12 kk). Koska palkkauksen ehtona on työ- ja elinkeinotoimiston myöntämä 100 %:n palkkatuki, pyydämme ottamaan yhteyttä TE-toimistoon ennen hakemuksen lähettämistä ja tarkastamaan täyttyvätkö palkkatuen myöntämisen ehdot.

Toiminnanjohtaja vastaa tiedusteluihin ensisijaisesti sähköpostitse. Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen 12.10.23 mennessä osoitteeseen toiminnanjohtaja@turuntaiteilijaseura.fi  Sähköpostin aiheeksi näyttelykoordinaattori ja oma nimi.