Turun Taiteilijaseura hakee 100 %:n palkkatukeen oikeutettua näyttelykoordinaattoria. Palkkaamme tehtävään heti sopivan henkilön löydyttyä. Näyttelykoordinaattorina pääset tuottamaan tiimissä yhdistyksen taidenäyttelyitä, monipuolisia taidetapahtumia ja toteuttamaan monikanavaista (verkkosivut, mediatiedotteet, some) viestintää. Avustat tarvittaessa myös yhdistyksen muun näyttelytoiminnan tuottamisessa ja hallinnollisissa tehtävissä.

Toivomme sinulta kiinnostusta ja kokemusta kuvataiteesta ja tapahtumien tuottamisesta, erinomaisia tietoteknisiä taitoja, yhteistyökykyä sekä itsenäistä ja joustavaa työotetta. Tehtävä edellyttää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Koulutamme tehtävään.

Yhdistyksen toimisto, taidelainaamo ja näyttelytilat sijaitsevat Turun Taidehallissa Vanhalla Suurtorilla. Työaika on keskimäärin 24 h 23 min/viikko (65 %). Työvuoroja on myös viikonloppuisin n. 2 x kk. Palkka on 1450 €/kk ja työsuhde määräaikainen (12 kk). Koska palkkauksen ehtona on työ- ja elinkeinotoimiston myöntämä 100 %:n palkkatuki, pyydämme ottamaan yhteyttä TE-toimistoon ennen hakemuksen lähettämistä ja tarkistamaan, täyttyvätkö palkkatuen myöntämisen ehdot.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen osoitteeseen toiminnanjohtaja@turuntaiteilijaseura.fi.