Epävarmassa hiljaisuudessa on olematon rauha.”

Nämä Fernando Pessoan sanat ovat inspiroineet meidät etsimään teoksia, joissa on herkkyyttä, vapautta, toivoa, valoa ja rauhaa, jotakin, jonka luokse pysähtyä ja unohtaa ympäröivä maailma hetkeksi.

Aulagallerian viidennen Artoteque Pique Nique -näyttelykokonaisuuden ‘There’s non-existent peace in the uncertain quietness’ ovat kuratoineet Turun taiteilijaseuran hallituksen jäsenet Niina Villanueva ja Salla Sillgren.

Turun Taidelainaamoa ylläpitävä Turun Taiteilijaseura haluaa tarjota näyttelysarjalla varsinaissuomalaisille yhteisöille uuden yhteistyömuodon ja mahdollisuuden alueen ammattikuvataiteilijoiden teosten esittämiselle Turun Taidehallin Aulagalleriassa. Artoteque Pique Nique -näyttelykokonaisuudet kokoaa ulkopuolinen kuraattori tai taiteen asiantuntija taidelainaamon myyntivalikoimasta, joka käsittää tällä hetkellä lähes 800 teosta alueen 153 taiteilijalta. Kuraattorit ja asiantuntijat ovat Turun Taidelainaamon yhteistyökumppaneiden (Arte ry, Turun Taidegraafikot ry, Jöötti ry ja Valokuvakeskus Peri) edustajia.

Näyttelyssä teoksia taiteilijoilta: Elisa määttälä, Johanna Naukkarinen, Sanna Vainionpää, Eero Nives, Henri Tuominen, Miina Laine, Milla Hannula, Sini Kähönen, Taru Salonen, Reeta Giger.

Kaikki teokset ovat ostettavissa tai vuokrattavissa kuten muutkin Taidelainaamon teokset. Teokset täydentyvät myyntien mukaan.