Turun Taidehalli on 2019 perustettu visuaalisten taiteiden keskus vanhankaupungin ytimessä. Vanhalla Raatihuoneella toimiva Taidehalli tarjoaa yleisölle kiinnostavia nykytaiteen näyttelyitä. Talossa sijaitsee gallerioiden lisäksi Turun Taidelainaamo, valokuva-aiheinen kirjasto ja kuvataiteilijoiden digityöhuone PeriLab. Taidehallin taiteellisesta sisällöstä vastaavat kaksi kaupungin keskeistä kuvataideyhteisöä: Valokuvakeskus Peri ja Turun Taiteilijaseura.

Turun Taidehallin kokonaisuuteen kuuluu lisäksi vuokratiloja. Taidehallin 3. kerroksen iso juhlasali on vuokrattavissa kaupunkilaisille ja yhteisöille erilaisten tapahtumien ja juhlien pitopaikaksi. Upealla näkymällä varustetun juhlasalin kapasiteetti on 150 henkilöä ja tilaan voi tuoda omat tarjoilut. PeriLab -tilan kokoushuonetta vuokrataan yksityishenkilöille ja yrityksille aukioloaikojen puitteissa. Lähitulevaisuudessa vuokrattavien tilojen määrä kasvaa, kun talon ainutlaatuinen kellaritila tulee vuokrattavaksi tilaksi. Katutason näyttelytilaan on suunnitteilla kahvila.

Haemme nyt osa-aikaista ammattilaista tai yrittäjää kehittämään, markkinoimaan ja myymään Turun Taidehalli ry:n vuokratiloja. Työkuvaan kuuluu myynti, markkinointi ja asiakaspalvelutehtävät sekä kokonaisuuden kehittäminen yhdessä työnantajayhdistyksen ja talon toimijoiden kanssa. Työ suoritetaan sopimuksen mukaan (peruspalkka+provisio) projektina vuoden 2019 aikana, mielellään heti
syyskuun alusta alkaen. Toimeksianto annetaan / myyjä palkataan, kun sopiva ammattilainen on löytynyt.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja kerro minkälaista osaamista tarjoat meille, niin keskustellaan lisää!

Ulosvuokrattavat tilat:
https://www.kokoustila.fi/kokoustilat/kokoustila-turun-taidehalli
https://www.kokoustila.fi/kokoustilat/kokoustila-perilab-turku

Lisätiedot ja yhteydenotot:
Sade Kahra, hallituksen pj
hallitus@turuntaidehalli.fi
puh. 044 0600036
www.turuntaidehalli.fi