FESTSAL

TO BE TRANSLATED

Tyylikäs kokous- ja juhlatila historiallisessa miljöössä lähellä Turun ydinkeskustaa!

Turun Taidehalli sijaitsee vuonna 1736 rakennetussa kiinteistössä Turun vanhankaupungin sydämessä. Uudessa visuaalisten taiteiden keskuksessa nähdään laadukkaita nykytaiteen näyttelyitä sekä järjestetään työpajoja ja tapahtumia. Taidehallin kolmannen kerroksen sali soveltuu erinomaisesti erilaisten juhlien, cocktail- ja yritystilaisuuksien sekä tapahtumien järjestämiseen. Tilat soveltuvat myös kokous- ja seminaarikäyttöön. Tule järjestämään juhlasi tai tapahtumasi persoonallisiin tiloihin taiteen äärelle!

177 neliömetrin tapahtumasalissa on pöydät ja tuolit 150 hengelle. Voit valita haluamasi pöytäjärjestyksen 17 eri vaihtoehdosta tai piirtää omasi. Turun Taidehallissa voit järjestää tarjoilun haluamallasi tavalla, sillä saliin voi tuoda omat ruoat ja juomat. Kysele, niin lähetämme listan suosittelemistamme catering-palveluista Turussa! Vinkkaamme mielellämme myös bändeistä, tiskijukista ja valokuvaajista.

Vuokraajan käytössä oleva keittiö sijaitsee talon toisessa kerroksessa. Keittiöön pääsee hissillä. Hyvin varustellussa kompaktissa keittiössä on kaksi isoa jääkaappia, uuni ja keittolevy, astianpesukone, kahvin- ja vedenkeitin sekä mikroaaltouuni. Myös juhlatilan yhteydestä löytyy kaksi jääkaappia. Astioita ja pöytäliinoja ei ole kauttamme saatavissa. Vuokraajan käytössä on myös kaksi aulaan sijoitettua naulakkoa (yht. 160 koukkua). Turun Taidehalliin juhlasaliin on esteetön pääsy takaoven kautta.

Juhlasalissa on käytettävissä videoprojektori, kevyt äänentoisto, puhemikrofoni, valkokangas ja WLAN. Mikäli tilaisuuteen halutaan elävää musiikkia tai tiskijukka, suosittelemme tuomaan paikalle omat PA-laitteet. Salin valaistus on himmennettävä ja esiintymisalueella/tanssilattialla on spottivalot.
Tilaan pääsee tutustumaan Turun Taidehallin aukioloaikoina ke–su klo 12–18, mikäli salissa ei ole toista tilaisuutta. Varaukset näkyvät reaaliaikaisesti Kokoustila.fi -varauskalenterista.

Yleishyödyllisen yhdistyksen järjestämiinn tapahtumiin myönnetään alennus vuokraan, kysele alennuskoodia ennen varauksen tekemistä.

Lisätiedot ja yhteydenotot:

Juhlasalin palvelut, hinnat ja varattavissa olevat ajat näkyvät varausjärjestelmässä Kokoustila.fi (linkki alla), jossa voit myös tehdä ja maksaa varauksesi.

Mikäli haluamasi aika ei näy varausjärjestelmässä, haluat kysellä räätälöidystä vuokrapaketista tai sinulla herää muita kysymyksiä, voit ottaa yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse:

Pauliina Timoska
puh. 044 3783771
varaukset@turuntaidehalli.fi

Valikoima juhlasalin pöytäjärjestyksiä (PDF)

Valokuvat: Vesa Aaltonen, Maria Kiraly, Julius Töyrylä