Tule työkaveriksemme! Yhdistyskoordinaattorina vastaat mm. jäsenviestinnästä, tuotat tiimissä yhdistyksen taidenäyttelyitä, monipuolisia taidetapahtumia ja toteutat monikanavaista viestintää.

Työtehtäviisi kuuluu mm. yhdistyksen viestinnän uutiskirjeet, verkkosivut ja sosiaalinen media sekä muihin toimiston päivittäistehtäviin osallistuminen.

Toivomme sinulta kiinnostusta ja kokemusta kuvataiteesta ja tapahtumien tuottamisesta, erinomaisia tietoteknisiä taitoja, yhteistyökykyä sekä itsenäistä ja joustavaa työotetta.

Yhdistyksen toimisto, taidelainaamo sekä näyttelytilat sijaitsevat Turun Taidehallissa Vanhalla Suurtorilla. Työaika on keskimäärin 24h 23min/viikko (65 %), työvuoroja on myös viikonloppuisin n. 2 x kk. Palkka on 1450/kk. Määräaikainen työsuhde (12kk) alkaa 4.9.2023.

Huom! Hakijan on oltava työtön työnhakija ja oikeutettu täyteen 100% palkkatukeen (hakijan on tullut olla palkkatuen myöntämistä edeltäneiden 28 kuukauden aikana 24 kuukautta työttömänä. Tarkistettava etukäteen TE-toimistosta).

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen 31.8.23 mennessä osoitteeseen toiminnanjohtaja@turuntaiteilijaseura.fi. Sähköpostin aiheeksi yhdistyskoordinaattori ja oma nimi.